Notícies Fòrum


Més de 500 persones empresàries i directives han participat als Desdejunis del Fòrum Empresarial del Llobregat durant 2022

28/02/2023


El Fòrum Empresarial del Llobregat fa balanç dels diferents actes duts a terme l'any 2022 amb més de 500 assistents i amb la presència de personalitats destacades de l'àmbit de l'economia, l’empresa i les noves tendències, consolidant així aquestes trobades com un referent a L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

Les personalitats que han protagonitzat el Fòrum durant l'any 2022 han estat: Cristina Colom (Directora de Digital Future Society), Roger Torrent (Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya), Lluís Mijoler (Alcalde del Prat de Llobregat), Antonio Argandoña (Professor Emèrit d’Economia i Ètica de l’Empresa a IESE), Carles Puig de Travy (Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya), Núria Marín (Alcaldessa de L’Hospitalet i Presidenta de la Diputació de Barcelona), Maria Eugènia Gay (Delegada del Govern a Catalunya) i Eduard Rivas (Alcalde d’Esparreguera). També es va realitzar una visita guiada al Dfactory Barcelona, el centre de l’economia 4.0.

Es pot consultar tota l'activitat de l'any 2022 a la Memòria anual on destaquen també els Informes Trimestrals que publica el Fòrum sobre la conjuntura socioeconòmica a L'Hospitalet i el Baix Llobregat, que analitzen la situació i les tendències de l'economia del territori.

El passat 26 de gener es va realitzar el primer acte de 2023, el Desdejuni amb Tomàs Roy, Director de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

El Fòrum Empresarial del Llobregat ha programat per als propers mesos un seguit de trobades presencials en format Desdejuni a la seva seu, l'Hotel Porta Fira de L’Hospitalet, en les què es comptarà amb la participació de destacades personalitats del món de l'economia, l'empresa i la política. Els directius i directives participants podran exposar els seus dubtes, conèixer de primera mà nous projectes i consolidar oportunitats per a la cooperació empresarial i el networking.

Vocació de lideratge i innovació

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

L'objectiu és potenciar iniciatives que busquin la implicació de l’empresariat i directius i directives d'aquest territori, des d’on intercanviar experiències i estructurar una relació d’interessos que permetin millorar la competitivitat de les empreses i contribuir a la creació de noves oportunitats. Es pretén fomentar l’hàbit de nuclear el sector empresarial d’aquesta àrea d’influència, tal com succeeix tradicionalment a altres indrets, i enfortir els mecanismes de participació social i empresarial a favor de la dinàmica socioeconòmica i cultural del territori.


Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450