Notícies Fòrum


El Fòrum Empresarial del Llobregat es consolida com a punt de trobada de persones empresàries i directives amb més de 400 participants al 2021

22/04/2022


El Fòrum Empresarial del Llobregat fa balanç dels diferents actes duts a terme l'any 2021 amb més de 300 assistents i amb la presència de personalitats destacades de l'àmbit de la política, l'economia i el desenvolupament tecnològic, consolidant així aquestes trobades com un referent a L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

Les personalitats amb qui ha comptat el Fòrum durant l'any 2021 han estat: Ramon Tremosa (Conseller d'Empresa i Coneixement), Francesc Torres (Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya), Toni Mora (President del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya), Eduard Rivas (Alcalde d'Esparreguera), José Manuel Casas (Director General de Telefónica de Catalunya), Maurici Lucena (President i Conseller Delegat d'AENA), Carles Ruiz (Alcalde de Viladecans), Stella Raventós (Presidenta de l’Associació Espanyola d'Assessors Fiscals), María Peña (Consellera Delegada de l'ICEX) i Gemma Badia (Alcaldessa de Gavà).

Es pot consultar tota l'activitat de l'any 2021 a la Memòria anual on destaquen també els Informes Trimestrals que publica el Fòrum sobre la conjuntura socioeconòmica a L'Hospitalet i el Baix Llobregat, que analitzen la situació econòmica del territori i les tendències.

Aquest any ja s'han realitzat dos Desdejunis amb Cristina Colom (directora de Digital Future Society) i Roger Torrent (Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya). Està previst que el Fòrum Empresarial compti el proper dimecres 4 de maig amb la participació de Lluís Mijoler, Alcalde del Prat de Llobregat, qui parlarà sobre el desenvolupament empresarial de la ciutat i el futur estratègic envers l’activitat econòmica del territori. El proper 26 de maig també està prevista l'assistència d'Antonio Argandoña, Professor Emèrit d'Economia i d'Ètica de l'Empresa en IESE, qui presentarà el seu nou llibre titulat La empresa, una comunidad de personas.

Un marc de trobada en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural del Llobregat

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

L'objectiu és potenciar iniciatives que busquin la implicació d’empresaris i directius d’aquest territori, des d’on intercanviar experiències i estructurar una relació d’interessos que permetin millorar la competitivitat de les empreses i contribuir a la creació de noves oportunitats. Es pretén fomentar l’hàbit de nuclear el sector empresarial d’aquesta àrea d’influència, tal com succeeix tradicionalment a altres indrets, i enfortir els mecanismes de participació social i empresarial a favor de la dinàmica socioeconòmica i cultural del territori.

El Fòrum Empresarial del Llobregat ha programat els propers Desdejunis presencials amb destacades personalitats del món de l'economia, l'empresa i la política en la seva seu, l'Hotel Porta Fira. Les empreses participants podran exposar els seus dubtes, conèixer de primera mà nous projectes i consolidar la cooperació i el networking.Veure totes les Notícies Fòrum
Promou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450