Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Trobada en Profunditat amb panell d'experts: Infraestructures i desenvolupament tecnològic al territori

(FEm Territori)

06/06/2024

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dijous 6 de juny, una Trobada en Profunditat amb Panell d’Experts per tractar de manera monogràfica, des de diferents perspectives, la importància de les infraestructures tecnològiques i el desenvolupament econòmic del territori de la mà de reconeguts experts en aquests àmbits.

Comptarem amb la participació de:

Eulalia Flo, Consellera Delegada d'Equinix a Espanya i vicepresidenta de l'associació SpainDC, ens parlarà sobre l'actualitat del sector del data center, el seu impacte en la societat, el creixement que està experimentant a Espanya i el paper clau de Barcelona com a punt d'arribada de cables submarins. A més, explicarà com Equinix, a través de la seva oferta de serveis digitals, contribueix a l'expansió i creixement de les grans empreses catalanes.

Victor Canivell, Cofundador de Qilimanjaro, la startup que s'encarregarà de construir i posar en marxa el primer ordinador quàntic del sud d'Europa, en el marc del projecte Quàntum Spain.

Mariona Sanz Cap d'innovació i transferència de tecnologia del Barcelona Supercomputing Center (BSC) - Centro Nacional de Supercomputación, qui ens presentarà el BSC i el seu paper al nostre territori.

El Fòrum es celebrarà el dijous 6 de juny a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.
TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450