Activitats realitzades
Dinars-tertúlia per tractar els projectes de futur, la gestió del canvi, les noves tendències i línies de pensament.


Desdejuni amb Fabián Mohedano, President executiu de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya

(FEm Futur)

13/03/2024

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dimecres 13 de març, un Desdejuni amb Fabian Mohedano, president executiu de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, per presentar els serveis i funcions de l’Agència de la FP, els reptes més immediats i quins són els ajuts per a la qualificació de professionals. Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

Fabian Mohedano és diplomat en Relacions Laborals i Postgrau de Consultoria de negocis per la UPF, Màster MBA-Executive i llicenciat en Ciències del treball per la UB i Màster de Mediació i gestió de conflictes en el treball a la UCA.

Diputat al Parlament de Catalunya a la XI legislatura, a la legislatura XII desplega des del Govern la Llei 10/2015, de formació i qualificació professionals, des de la presidència del Consell Català de la Formació Professional i la secretaria de la Comissió Rectora del Sistema FPCAT.

El Fòrum es celebrarà de manera presencial a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450