Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Trobada en Profunditat amb Panell d'Experts: Sostenibilitat en l'Empresa

(FEm Empresa)

22/02/2024

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dijous 22 de febrer, una Trobada en Profunditat amb panell d'experts per a tractar de manera monogràfica, des de diferents perspectives, sobre regulació econòmica, perspectives empresarials i disposicions en matèria de sostenibilitat, de la mà de reconeguts experts en aquests àmbits.

Es comptarà amb la intervenció de Santiago Durán, President de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes d'Espanya (ICAC), Luis Piacenza, Soci de Manegement Consulting de Crowe i Neus Olea, Responsable de Relacions Externes d'AEBALL, que presentaran el nou Club de Sostenibilitat de l'entitat.

L'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) d'Espanya és l'organisme públic encarregat de la supervisió i elaboració de les normes de comptabilitat, auditoria i informació corporativa de sostenibilitat a Espanya. És, a més, un organisme autònom adscrit al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, amb competències pròpies en comptabilitat, en tot el relatiu a la planificació i normalització comptable, així com el control de l'activitat d'auditora de comptes. El ICAC ha col·laborat en els treballs preparatoris per a la transposició de la Directiva Europea de Sostenibilitat sobre la presentació d'informació de sostenibilitat per part de les empreses.

Santiago Durán és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid, amb Diploma superior en Auditoria comptable, econòmica i financera per l'Institut d'Administració d'Empreses (IADE) de la Universitat Autònoma de Madrid. Des de febrer de 2020 és el President de l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes d'Espanya (ICAC).

Luis Piacenza, Enginyer Industrial, MBA per la Warwick Business School, és soci de l'àrea de Consultoria d'Estratègia i Operacions de Crowe, amb més de 20 anys d'experiència. És un referent internacional en Sostenibilitat/ESG i Canvi Climàtic.

Neus Olea, llicenciada en Dret, és la Responsable de Relacions Externes de AEBALL, impulsant projectes estratègics i innovadors en l'àmbit de sostenibilitat, descarbonització, polígons d'activitat econòmica, transformació industrial, etc. És la Directora d'AEMES Smart, l'Associació d'Empreses de Mobilitat, Entorn Sostenible i Smart.

El Fòrum se celebrarà el dijous 22 de febrer a l'Hotel Porta Fira Santos de 10.00 a 11.30 hores (recepció dels assistents a partir de les 9.30 hores).
TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450