Activitats realitzades
Dinars-tertúlia per tractar els projectes de futur, la gestió del canvi, les noves tendències i línies de pensament.


Desdejuni amb José Bayón, conseller delegat d'ENISA

(FEm Futur)

18/01/2024

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dijous 18 de gener, un Desdejuni amb el conseller delegat d'ENISA, José Bayón, qui presentarà ENISA i les responsabilitats i projectes de suport a les PIMES que porten a terme.

ENISA és una entitat adscrita al Ministeri d’Indústria i Turisme. Donen suport financer a PIMES que volen impulsar projectes d’emprenedoria innovadora i a projectes empresarials viables a travès d’una alternativa al finançament tradicional. És l’entitat que gestionarà milions d'euros dels fons corresponents a l’Addenda al Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR) del Gobierno de España aprovada per les institucions europees el passat mes d’octubre, que en aquest cas estan focalitzats principalment en el sector industrial.

Bayón és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i enginyer de Producció i Logística per la Universitat Tècnica de Munic (TUM). Màster en Gestió política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Part de la seva vida professional l'ha exercit en l'àmbit públic, com a regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Innovació, i regidor d'Economia i Hisenda i tinenta d'Alcalde de l'Ajuntament de Segòvia. En el sector privat ha desenvolupat la seva activitat com a enginyer en diferents empreses espanyoles i alemanyes, com Daimler AG, Airbus, General Electric o General Dynamics. Actualment és conseller delegat d'ENISA.

El Fòrum es celebrarà el dijous 18 de gener a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.
TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450