Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Trobada en Profunditat amb panell d'experts. Indústria al Baix Llobregat: on estàs i on vas

(FEm Territori)

15/06/2023

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dijous 15 de juny, una Trobada en Profunditat amb panell d’experts per tractar de manera monogràfica, des de diferents perspectives, el tema Indústria al Baix Llobregat: on estàs i on vas.

Es comptarà amb la intervenció de representants dels principals sectors industrials del territori: l’agroalimentari, farmacèutic i metall amb Baldiri Ros (president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre, entitat representant de l’empresa agrària, agroalimentària i forestal de Catalunya), Antonio Parente (president i fundador de GP Pharm, companyia biofarmacèutica que treballa de manera integral en el desenvolupament complet de medicaments, des dels laboratoris d'R+D+I fins a arribar al mercat) i Ramon Guixà (director general de SEDAL GROUP, empresa dedicada a la fabricació de components per a la indústria sanitària i aixeteria, present en més de 40 països a tot el món).

Finalitzades les intervencions, s’obrirà un debat moderat pel President del Fòrum Empresarial del Llobregat, Santiago Ballesté.

El Fòrum es celebrarà el dijous 15 de juny a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.
TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450