Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Desdejuni amb Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat i Presidenta de la Diputació de Barcelona

(FEm Territori)

27/09/2022

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza, el dimarts 27 de setembre, un Desdejuni amb l’Excel·lentíssima Senyora Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, per parlar sobre la situació actual i les perspectives per al teixit empresarial de la ciutat, així com presentar projectes que incidiran en el desenvolupament econòmic de L’Hospitalet. Després de la intervenció de l’Alcaldessa, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

Núria Marín és alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat des de 2008. Amb estudis equivalents a la diplomatura en ciències empresarials, l’any 1999 va ser nomenada primera tinenta d’alcaldia i va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Economia i Hisenda. A partir de 2007, també com a primera tinenta d’alcaldia va esdevenir responsable de l’Àrea de Planificació, Coordinació i Economia. Marín és també presidenta de la Diputació de Barcelona des de juliol de 2019 i vicepresidenta de l’Assemblea Urbana de Catalunya.

El Fòrum es celebrarà de manera presencial a l'Hotel Porta Fira Santos de 9.30 a 11.00 hores.

TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450