Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Cristina Colom, directora de Digital Future Society

(FEm Empresa)

23/02/2022

UNA VISIÓ INNOVADORA DE LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Dimecres 23 de febrer, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà a la Sra. Cristina Colom, directora de Digital Future Society, per presentar-nos les seves línies d’actuació i les possibilitats de col·laboració amb les empreses.

Digital Future Society és un programa de Mobile World Capital, promogut pel Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, que connecta a acadèmics, governs, empreses i membres de la societat civil amb l'objectiu de comprendre els desafiaments ètics, socials i econòmics i així construir un futur inclusiu, equitatiu i sostenible en l’era digital.

Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, màster en Afers Europeus per la Universitat d'Exeter i postgrau en Gestió de Comunitats i Mitjans de Comunicació Social per la IL3-UB, combina una àmplia experiència en organitzacions multilaterals com la Comissió Europea i la Comissió Econòmica de les Nacions Unides per a Amèrica Llatina i el Carib (CEPAL), juntament amb una llarga trajectòria tant a l'administració pública (Generalitat de Catalunya) com a grans corporacions internacionals (Shell).

DIA: dimecres, 23 de febrer de 2022
HORA: de 9:30 a 11:00h
FORMAT PRESENCIAL: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmColom
TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450