Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


eFòrum: Trobada amb María Peña, Consellera Delegada de l'ICEX

(FEm Empresa)

06/10/2021

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza el pròxim 6 d'octubre a les 9:30 hores una trobada virtual amb la Sra María Peña, Consellera Delegada de l'ICEX, que parlarà sobre l'estratègia de l'organisme i explicarà les línies de l'ICEX per a secundar i impulsar els projectes d'internacionalització de les empreses del territori.

María Peña és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, amb especialització en Economia Internacional i del Desenvolupament, per la Universitat Complutense de Madrid i Tècnic Comercial i Economista de l'Estat. Des de juliol de 2018 és Consellera Delegada d'ICEX España Exportació i Inversions, entitat en la qual venia exercit el càrrec de directora general de Cooperació Institucional i Coordinació.

Ha desenvolupat la seva carrera en diversos llocs de l'Administració, principalment en els àmbits de l'economia i el comerç. Ha estat directora de gabinet de la Secretaria d'Estat de Comerç Exterior del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i consellera econòmica i comercial de les ambaixades d'Espanya al Senegal, el Marroc, l'Uruguai i Costa d'Ivori, així com directora executiva alterna en el Banc Africà de Desenvolupament.

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

DIA: dimecres, 6 d'octubre
HORA: de 9:30 a 11 h
LLOC: Virtual (Zoom)

MÉS INFORMACIÓ:
TELÈFON: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper eFórum en: Twitter | Facebook | LinkedIn - #FEmPeña
TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450