Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


eFòrum: Trobada virtual amb el Sr. Maurici Lucena, President i Conseller Delegat d'AENA

(FEm Territori)

08/06/2021

El Fòrum Empresarial del Llobregat organitza el pròxim 8 de juny a les 9:30 hores una trobada virtual amb el Sr. Maurici Lucena, President i Conseller Delegat d'AENA, qui parlarà sobre el projecte d'ampliació de l'aeroport JT Barcelona - El Prat.

Maurici Lucena és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (especialitat Economia) per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Barcelona, i Màster en Economia i Finances pel Centre d'Estudis Monetaris i Financers (CEMFI) del Banc d'Espanya.

Va iniciar la seva carrera professional com a consultor de l'àrea d'anàlisi econòmica. En el sector públic empresarial ha exercit els càrrecs de director general del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), i de vicepresident executiu (CEO) d'Enginyeria de Sistemes per a la Defensa d'Espanya (ISDEFE). Va ser president del Consell de l'Agència Espacial Europea (ESA). És president del Consell d'Administració i Conseller Delegat d'Aena des del 2018.

Després de la seva intervenció, s'obrirà un espai de col·loqui amb les empreses participants.

DIA: dimarts, 8 de juny
HORA: de 9:30 a 11 h
LLOC: Virtual (Zoom)

MÉS INFORMACIÓ:
TELÈFON: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper eFórum en: Twitter | Facebook | LinkedIn - #FEmLucena
TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450