Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Cicle de Trobades 2021 amb Alcaldes/ses: Eduard Rivas, Alcalde d'Esparreguera

(FEm Territori)

13/05/2021

El proper dijous 13 de maig, el Fòrum Empresarial del Llobregat organitza la trobada virtual eFòrum amb l'Il·lustríssim Senyor Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera, on després de la seva intervenció s’obrirà un espai de col.loqui amb les empreses participants

Havent passat un any del Cicle de de Trobades amb Alcaldes/ses del Territori, l'encetem novament per fer balanç de la gestió de la crisi i tractar sobre la situació de les empreses i les seves necessitats actuals..

L'Ajuntament d'Esparreguera realitza aquesta trobada en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i el Pla d'Actuació Municipal (PAM).

El Cicle de Trobades amb Alcaldes i Alcaldesses del territori ofereix a les empreses de cada municipi la possibilitat de conèixer les mesures i línies que l’administració local va posar en marxa per minimitzar l’impacte de la crisi COVID-19 a l’activitat econòmica, i permet als responsables polítics conèixer de primera mà les necessitats de les empreses.

DIA: dijous, 13 de maig
HORA: de 9:30 a 10:30 h
FORMAT: Trobada virtual amb ZOOM (els farem arribar el link i les indicacions per a la connexió el dia anterior a la sessió).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix-nos a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat

TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450