Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Pau Guardans, president de Barcelona Global: “La Gran Barcelona, una oportunitat inajornable”

(FEm Empresa)

13/02/2020

El proper dijous 13 de febrer, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà el Sr. Pau Guardans, president de Barcelona Global i Único Hotels, què presentarà els projectes de Barcelona Global i les linies de treball per fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l’activitat econòmica.

Sota el títol "La Gran Barcelona, una oportunitat inajornable", Guardans exposarà les oportunitats que té Barcelona en un món basat en les ciutats i el talent.

Pau Guardans és llicenciat en Ciències Econòmiques, va cursar estudis de Dret i un Programa d'Alta Direcció.

És president d’Único Hotels i de Barcelona Global, associació privada, independent i sense ànim de lucre, formada per empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negocis, universitats i institucions culturals líders de la ciutat, a més de professionals que volen fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent i l'activitat económica.

Anteriorment va treballar com a Director General d’Indústria al Ministeri d’Indústria i Energia, a més de a diverses empreses del sector hoteler, Real Estate o auditoria.

Ha estat membre del consell de direcció de companyies nacionals e internacionals i membre de nombroses associacions, fundacions i entitats.

DIA: dijous, 13 de febrer
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmGuardans

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
TornarPromou
Entitats col·laboradores
Entitat compromesaPatrocinadors Globals


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450