Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Desdejuni amb Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona

(FEm Territori)

24/04/2019

El proper dimecres 24 d’abril, el Fòrum Empresarial del Llobregat acollirà al Sr. Miquel Valls Maseda, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, qui parlarà als assistents sobre la transformació econòmica i digital al Baix Llobregat i a L'Hospitalet.

Miquel Valls Maseda és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, va cursar un Màster en Gestió Gerencial per l’EADA i és Diplomat en Direcció d’Empreses per l’IESE.

Ha exercit funcions directives i executives en diferents empreses privades. L’any 2000 va incorporar-se a la Junta Directiva de MUTUAL CYCLOPS i des de 2005 és president de MUTUAL MIDAT CYCLOPS.

Des del 1996, Miquel Valls és membre del Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. Al 1998 va entrar a formar part del seu Comitè Executiu on va ésser responsable de l’àrea de delegacions, accedint a la presidència després del procés electoral de l’any 2002, i reelegit el 2006 i el 2010.

Actualment, a més, és President del Consell General de Cambres de Catalunya, Vicepresident de la Cámara de España, Vicepresident d’ASCAME (Asociación de Cámaras de Comercio del Mediterráneo), Vicepresident d’Eurochambres, President del BCD (Barcelona Centre de Disseny),Vicepresident del Consell General de Fira de Barcelona i President de MC MUTUAL, entre d’altres càrrecs en diverses institucions.

DIA: dimecres, 24 d’abril
HORA: de 9:30 a 11:00h
LLOC: Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat

Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn: @FEmLlobregat - #FEmValls

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450