Activitats realitzades
Trobades amb representants institucionals per debatre tots aquells assumptes que afecten al desenvolupament econòmic i social del territori.


Desdejuni amb Marc Castells, Vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i titular de Desenvolupament Econòmic

(FEm Territori)

14/03/2017

El passat 14 de març, el Fòrum Empresarial del Llobregat va acollir l’Il·lm. Sr. Marc Castells, Vicepresident segon i President delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, qui va exposar als empresaris i directius assistents quines són les línies estratègiques de la Diputació pel que fa a desenvolupament econòmic, què s’està fent i què es pensa fer per fomentar l’activitat econòmica, l’ocupació i la creació d’empreses.

Marc Castells té estudis d’Econòmiques a la Universitat de Barcelona. Actualment, a més dels seus càrrecs a la Diputació, és Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, President de la Mancomunitat Inter municipal de la Conca d’Òdena, President de la Mancomunitat per a l’atenció dels disminuïts psíquics de la comarca de l’Anoia, President del Consorci Sociosanitari d’Igualada, President del Consorci de Gestió Televisió Digital i Vicepresident del Consorci Sanitari de l’Anoia.

DIA: dimarts, 14 de març
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC:Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:

El desdejuni es va seguir al: Facebook | LinkedIn | Twitter (#FEmMarcCastells)

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450