Activitats realitzades
Els desdejunis econòmics del Fòrum, amb periodicitat mensual, a l'entorn de ponents referencials de diferents àmbits d'activitat.


Desdejuni amb Francisco Belil: Orientació i FP Dual, eines clau per millorar la capacitació professional i la competitivitat de les empreses

(FEm Empresa)

16/02/2017

El President de la Fundació Princesa de Girona i Vicepresident de la Fundació Bertelsmann, Francisco Belil Creixell, va ser el convidat a l'esmorzar del Fòrum Empresarial del Llobregat que el passat 16 de febrer va parlar sobre l'orientació i la FP Dual com eines clau per millorar la capacitació professional i la competitivitat de les empreses.

La Fundació Bertelsmann és l'entitat que promou l'FP Dual a Espanya, a través de l'Aliança per la Formació Professional Dual en col·laboració amb la Fundació Princesa de Girona, la Cambra de Comerç d'Espanya i la CEOE. Centra els seus esforços en promoure l'ocupació dels joves, i aposta per desenvolupar iniciatives i eines que contribueixin a afavorir l'accés dels joves al mercat laboral, centrant-se en la transició escola-treball. La Fundació busca sensibilitzar així als actors clau i decisors en els àmbits de formació i ocupació sobre la necessitat d'una cooperació més estreta entre el mercat laboral i les institucions educatives, amb la idea de desenvolupar un sistema de formació dual eficient i una adequació de la formació dels joves que s'adapti a les necessitats econòmiques. L'estratègia de la Fundació Bertelsmann es basa en desenvolupar solucions escalables a través de projectes pilot a Espanya.

Enginyer Superior per la Universitat Politècnica de Catalunya, Belil va ser director del Grup Bayer de Mèxic i posteriorment director tècnic del Grup Bayer a Espanya. Va ser nomenat conseller delegat de Bayer Hispania, al 1996, màxim responsable del Grup Espanya i el 1997 del Grup Bayer a la Regió Iberia (Espanya i Portugal).

Al 2000 va entrar a formar part del Consell d'Administració de Siemens S.A., incorporant-se al 2006 com a vicepresident i conseller delegat. Al 2008 va ser nomenat CEO de la Regió Sud-oest d'Europa, formada per 15 països.

DIA: dijous, 16 de febrer
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC:Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:

El desdejuni es va seguir al: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmBelil

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450