Activitats realitzadesDesdejuni amb Candela Calle, Directora Gerent de l'Institut Català d'Oncologia i l'Institut Català de la Salut

(FEm Fòrum)

26/01/2017

El passat 26 de gener, Candela Calle Rodriguez, va ser la convidada al desdejuni del Fòrum Empresarial del Llobregat, on, com a Directora General de l'Institut Català d'Oncologia, va presentar l'ICO com a model d'èxit.

Des de març del 2016 compatibilitza la seva tasca al front de l'ICO amb el càrrec de Directora Gerent de l'Institut Català de la Salut.

La Dra. Calle és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona, Diplomada en Alta Direcció d'Empreses per l'Escola Superior d'Alta Direcció d'Empreses (ESADE) i Màster de Recerca en Salut per la Universitat de Lleida.

Ha estat Directora Executiva dels Serveis Sociosanitaris i de Salut Mental de la Corporació Sanitària Parc Taulí i sòcia directora de Person Consultoria i Gestió, S.L., on va desenvolupar serveis de consultoria i gestió en el sector sanitari, sociosanitari de salut mental i sector social. També va ser Subdirectora de Gestió Clínica i Mèdica i Planificació de Recursos a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i Gerent de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, dins de la Gerència Territorial de Lleida.

És membre de diversos patronats i consells d'administració de diferents institucions del sector de salut i social. També és professora i membre de la Comissió Docent del Màster de Gestió Sanitària de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

DIA: dijous, 26 de gener
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC:Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ:

El desdejuni es va seguir al: Facebook | LinkedIn | Twitter (#FEmCandelaCalle)

TornarPromou
Patrocinadors Globals
Entitat col·laboradora
Entitat compromesa


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450