IniciFem LlobregatPromou. Aeball


Patrocinadors Globals


Pròximes activitats

Desdejuni amb Aleix Valls, ex-CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB)  (FEm Futur)
21/09/2017

El passat dijous 21 de setembre, el Fòrum Empresarial del Llobregat va acollir a Aleix Valls, ex-CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) que actualment s'acaba d'incorporar a Colonial com a Digital Senior Advisor, qui parlarà als empresaris i directius assistents de la seva visió sobre les oportunitats de la transformació digital a les empreses.


Aleix Valls, matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids, va iniciar la seva trajectòria professional, entre els anys 2000 i 2004, en el camp de la investigació a l’International Center for Numerical Methods in Engineering (CIMNE) de la Universitat Politècnica de Cataluña (UPC). També va iniciar la seva vinculació amb Compass Ingeniería y Sistemas, on va exercir de project manager fins al 2006.

Entre 2006 i 2012, va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El gener del 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010, va treballar a LOOP Consultancy, com a senior manager, on es va responsabilitzar de l’oficina de Dubai i de la gestió del desenvolupament de negoci per tota la regió del nord d’Àfrica i Orient Mitjà. El juliol del 2010, Aleix Valls va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

El desembre de 2015, Aleix Valls va ocupar el càrrec de director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB), una iniciativa amb la qual va estar vinculat des de la seva creació, l’any 2012, fins el passat mes de juliol.

DIA: dijous, 21 de setembre
HORA: de 9:30 a 11:00 del matí
LLOC:Hotel Porta Fira Santos. Plaça Europa, 45 | 08908 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).


MÉS INFORMACIÓ:
Telèfon: 93 337 04 50 | eMail: forum@femllobregat.cat
Segueix el proper desdejuni a: Twitter | Facebook | LinkedIn : @FEmLlobregat - #FEmValls


Hora: 9:30
>> Veure totes les Activitats · FEm Fòrum <<
Fòrum Empresarial del Llobregat, 2008 Nota legal | Política de cookies