Pròximes activitats

Propers actes de Fòrum Empresarial al 2020

(FEm Fòrum)

03/12/2019

A 2020, està previst que els Desdejunis de Fòrum Empresarial continuint sent un espai de referencia al territori, amb la participació de Núria Marín, Alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona; i s'està concretant la participació de José M. Lassalle, escriptor i ex secretari d'Estat per a l'Agenda Digital; Eva Martínez, Alcaldessa de Vallirana i presidenta de Consell Comarcal del Baix Llobregat i Pau Guardans, President de Barcelona Global, entre d'altres noms.


18a Taula Debat del Cicle d'Infraestructures: El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats

(FEm Territori)

24/01/2020

Ens complau convidar-lo a la 18a Taula Debat del Cicle de trobades que tracten sobre el paper de les infraestructures al desenvolupament econòmic del Baix Llobregat i L'Hospitalet, organitzades per BCN Content Factory juntament amb el Cercle d’Infraestructures, de la mà del Fòrum Empresarial del Llobregat.

L'acte, titulat El Port, infraestructura de sostenibilitat per a les ciutats, tindrà lloc el proper divendres 24 de gener al Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

Els ponents seran: Lluis Mijoler, alcalde de El Prat de Llobregat, Mercè Conesa, presidenta de El Port de Barcelona; Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures, i Joan Carles Valero, periodista.

Divendres 24 de gener de 9 a 11h
Centre Cívic Palmira Domènech, Carrer de Lo Gaiter del Llobregat, 112, a El Prat de Llobregat.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació: Tel. 93 337 04 50 / forum@femllobregat.cat
Segueix el proper acte: @FEmLlobregatHora: 9:00

Formulari d'Inscripció


>> Veure totes les Activitats · FEm Fòrum <<Promou
Patrocinadors Globals
Entitats col·laboradores


Av. Fabregada 93, 1r 3a esc. dreta
08901 L’Hospitalet del Llobregat

Tel. 933 370 450